Blijf deze site volgen voor laatste nieuws

Laatste wijziging 22-09-2021 | Youké houdt de versoepelingen rond het Corona-virus in de gaten. Als de landelijke maatregelen worden aangepast, is hier te lezen wat dit betekent voor de hulpverlening en locaties van Youké.

Wijzigingen hulpverlening bij Youké door Corona-virus

Wijzigingen hulpverlening bij Youké door Corona-virus

We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij de hulpverlening van Youké. De situatie waarin we ons nu bevinden is weer een hele nieuwe in de ‘coronareis’ die we als samenleving meemaken. Hoe je deze reis beleeft is voor iedereen verschillend. Daarom willen we graag in gesprek blijven en nodigen we je uit om eventuele zorgen met de hulpverlener van Youké te delen.

De basisregels blijven gelden: Was je handen regelmatig, nies in je ellenboog en laat je testen bij klachten. Youké volgt sinds het begin van de coronacrisis het beleid van de overheid en dat blijven we doen. Dit betekent dat per 25 september de 1,5 meter afstand komt te vervallen. Het is dan niet meer verplicht maar wel verstandig om voldoende afstand te houden. We vragen onze professionals rekening te houden met ieders wensen. Vind je het fijn om 1,5 meter afstand te blijven houden, geef dit gerust aan. Het ventileren van ruimtes is en blijft belangrijk, daar is aandacht voor net zoals de basis hygiëneregels.

We nemen aan dat we je zo voldoende geïnformeerd hebben. Mocht je nog vragen hebben dan kan je terecht bij de professional van Youké.

Met vriendelijke groet,

Marlies van Loon

Bestuurder Youké