Een nieuwe start

Vandaag is Marlies van Loon gestart als nieuwe bestuurder van Youké! Hiervoor was zij 12 jaar bestuurder bij Lister, een organisatie die zorg biedt voor mensen met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Ze was ook lid van het bestuur van GGZ Nederland. De overstap van GGZ naar Jeugd- en Opvoedhulp ziet zij met enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

Samen met haar man en drie kinderen woont Marlies in Zeist. De afgelopen 20 jaar heeft zij zich ingezet voor kwetsbare mensen in de provincie Utrecht. De overstap naar de zorg voor jeugd past in haar straatje. Zij wil graag een bijdrage leveren aan een samenleving waarin kinderen en jongeren veilig kunnen opgroeien en zich kunnen ontwikkelen. Soms is hier tijdelijke professionele hulp bij nodig, thuis of zo dichtbij huis als mogelijk.

Youké is met Marlies als bestuurder een betrouwbare partner. Innovatie en van waarde zijn voor de samenleving staan hoog in het vaandel. We zoeken de samenwerking met ouders, jongeren, gemeenten en vele netwerkpartners om tot de best mogelijke oplossing te komen.