Unieke Youké Spoorwensdagen 2016

Medewerkers van NS en ProRail organiseren dit jaar voor het eerst voor pleegkinderen begeleid door Youké een Spoorwensdag op woensdag 25 mei. Op het fluitje blazen op het perron, kaartjes controleren, de verkeersleiding bezoeken, de ruitenwissers bedienen, in een bijzondere trein rijden  of voor één dag conducteur zijn. Op de Spoorwensdag komen spoordromen uit.

Dagje machinist?

De spoorwens van treinfanaat Finn (11) ging in vervulling in een vorige editie van dit spoorevenement. Hij was voor één dag machinist en hij straalde van Amersfoort tot Maastricht. “Deze dag had niet mooier kunnen zijn”, zegt zijn begeleider.

Ook een spoorwens?

Ben je zelf, of is degene voor wie je de wens aanvraagt, minimaal 6 jaar oud, is er nog niet eerder een wens van jou vervuld en heb je een passie voor treinen of wat er in de spoorsector gebeurt? En heel belangrijk: gun jij iemand de dag van z’n leven? Meld dan jouw unieke spoorwens aan via www.spoorwensdagen.nl vóór 28 maart. Je kunt kiezen uit de reisdagen 24 of 25 mei en reist onder eigen begeleiding (ouder, familielid etc.).

Relaties van Youké

Als relatie van Youké reis je natuurlijk als VIP bij NS en ProRail. In het aanmeldformulier staat het invulveld ‘Waarom verdient de VIP deze wens?’. Vul hier ook in dat je een relatie van of cliënt bij Youké bent. In april krijg je als spoorfanaat bericht of je spoorwens in vervulling kan gaan.

Reisverslag

Gaat jouw unieke spoorwens in vervulling? Laat het ons weten! Stuur je reisverslag met als titel ‘Treinleven’ en een leuke foto naar Monique Zwart (Communicatieadviseur) via mzwart@youke.nl. Goede reis alvast!