Kom jij bij ons werken?

Als medewerker van Youké werk je met kinderen, jongeren en hun omgeving die om welke reden dan ook hulp nodig hebben. Soms binnen het eigen gezin en soms in een pleeggezin. We bieden specialistische hulp in situaties waar het even tegen zit. Samen met het gezin, verzorgers en bijvoorbeeld de school, bepalen we welke hulp het beste past. Centraal staat wat het kind, de jongeren en het gezin nodig hebben.  Maar dit kan niet zonder professionele medewerkers. Alleen met jouw inzet kunnen wij de juiste hulp bieden.

Persoonlijke ontwikkeling

Youké gelooft in de kennis en deskundigheid van haar medewerkers en vindt het belangrijk kansen en mogelijkheden te bieden om je te blijven ontwikkelen. De Youkademy biedt hier volop mogelijkheden toe, zowel voor training en scholing als beroepsvorming speciaal voor professionals in de jeugdzorg.

SKJ of BIG geregistreerd

Bij Youké zijn alle professionals SKJ of BIG geregistreerd. Je krijgt voldoende ruimte om je registratie op orde te houden.

We verdiepen ons in nieuwe behandelmethoden, vragen om feedback bij cliënten, volgen aanvullende opleidingen en werken zo aan de continue verbetercyclus van onze organisatie.

Open sollicitaties

Zie je momenteel geen vacature die bij jouw interesses, kennis en/of specialisme past? Via vacatures@youke.nl kan je een open sollicitatie indienen. Je motivatie en CV worden dan in onze portefeuille opgeslagen, zodat we je kunnen benaderen wanneer een passende vacature vrij komt!

Stage

Met onze meer dan 500 professionals is Youké een boeiende, leerzame en ondernemende organisatie. Wij bieden je als stagiaire een mooie kans om je  verder te ontwikkelingen. Je sluit aan bij een van onze (ambulante) teams en doet zo ervaring op in de praktijk. We bieden persoonlijke begeleiding waarin we aandacht hebben voor wie je bent en de vragen die je hebt. De stageregelingen zijn volgens de CAO Jeugdzorg.

Nieuwsgierig naar de stageplaatsen die Youké heeft?! Check deze pagina voor de actuele stagevacatures. Zie je geen stagevacatures? Dan zijn de beschikbare plaatsen helaas vervuld.