Youké viert jubileumjaar

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Youké, want we vieren dat Youké en haar voorgangers 150 bestaan! Al anderhalve eeuw zetten wij ons in voor een sterke jeugd en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Aftrap Jubileumjaar

Op 26 september hebben wij het startschot voor ons jubileumjaar gegeven met een spetterend feest waar ook oud-collega’s bij aanwezig waren. We hebben het glas geheven op de 10e verjaardag van Youké en op 150 jaar sterke jeugd.

Een terugblik

In de afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. De visie is niet langer om kinderen en jongeren naar de bossen van Zeist te halen. We bieden hulp in de buurt van de gezinnen, met inzet van het eigen netwerk. Het streven is dat onze hulp meteen goed, persoonlijk en dichtbij is. Onze professionals werken dagelijks met toewijding om gezinnen met hun expertise zelf sterker verder te laten gaan.

Youké podcast

10 jaar Youké vieren we het komende jaar met 10 uitingen waarin we terugblikken, stilstaan bij het heden en vooruit kijken. We trappen de reeks af met een podcast waarin we samen met Fawzia Nasrullah teruggaan naar de start van Youké. We bespreken de aanloop naar de fusie tussen Trajectum en Zandbergen. Waarom is de naam Youké gekozen en wat was haar droom bij de start? Je hoort het in de podcast: 150 jaar Youké en voorgangers: De geboorte van Youké door de ogen van Fawzia Nasrullah