Pleegzorg zomerfeest 2023

Op 3 juni 2023 heeft Youké Pleegzorg een zomerfeest georganiseerd voor alle pleegkinderen en pleegouders van Youké. Met alle bezoekers samen was dit een geslaagde middag! Het was een feest waarbij pleeggezinnen elkaar konden ontmoeten en ervaringen met elkaar konden delen. Activiteiten zoals de stormbaan, de partyprinses, de djembé workshop, de vlogworkshop werden goed bezocht!

Er is met enthousiasme gewerkt voor het groene scherm tijdens de vlogworkshop, hieruit zijn leuke vlogs ontstaan die we gaan delen met de ‘vloggers’. Aan de kraampjes van de Pleegouderraad,  Gezinsparaplu, Pluktuin en JongWijs kon allerlei informatie verkregen worden. En zonder de giften van Stichting Kinderhulp, Jemagerzijn, en Matijn Nijhuis was het feest niet zo’n enorm succes geweest.

Dank je wel voor jullie aanwezigheid en dank je wel pleegouders, (pleeg)kinderen en collega’s voor jullie grote opkomst! Jullie maakten samen van het feest een groot succes. Kon je er niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Dat kan! Matijn Nijhuis is hard aan het werk voor de aftermovie van het feest. Zodra deze klaar is zullen we die uiteraard delen. Hopelijk heb je net zo genoten als wij! Wij kijken in ieder geval nu al uit naar het pleegzorgfeest van volgend jaar!

Feestelijke groeten,
Namens Youké Pleegzorg