Activiteiten Youké in Autismeweek 2016

Van 2 tot en met 9 april vindt de NVA Autismeweek 2016 plaats. In deze week vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land, waaronder ook veel kinderen.

Youké besteedt in deze week extra aandacht aan het thema autisme binnen de jeugdzorg. Dit doen wij met verschillende activiteiten. Tijdens verschillende inloopmiddagen openen onze behandelgroepen hun deuren. Voor ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Ook zijn wij aanwezig op de informatiemarkt tijdens de  Autismedag regio Gooi & Vechtstreek. In Veenendaal organiseren wij in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal een bijeenkomst voor ouders met kinderen met een autisme.

U bent van harte welkom.

 

Weekagenda Youké

Activiteiten die voor iedereen toegankelijk  zijn

 

Maandag 4 april

Autismedag Regio Gooi & Vechtstreek, 12.30-17.00u in de Regenboogkerk, Nassaulaan 22 te Hilversum.

 

Dinsdag 5 april

Inloopmiddag  bij de behandelgroep Snuffie voor kinderen met autisme. 15: 30 – 17:00 uur. Dorresteinseweg 7 a, te Amersfoort. Lees meer

Openmiddag Autisme behandel groep de Hommel. 14.30 tot 16.00 uur. Orinocodreef 21 in Utrecht.

 

Donderdag 7 april

Openmiddag bij de autisme behandelgroep de Zeehond. 14.00 tot 15.00 uur. Hof ter Weydeweg 20 in Utrecht (Leidsche Rijn).

Bijeenkomst voor ouders van kinderen en jongeren met autisme in Veenendaal. Inloop vanaf 19.45 uur. Start om 20.00 uur  einde rond 21.30 uur.  Bij Youké, Buurtlaan Oost 62, 3902 DB Veenendaal.

 

Youké biedt in de provincie Utrecht en de regio Foodvalley behandelprogramma’s voor kinderen met autisme en hun ouders. Dit doen wij met vijf behandelgroepen voor kinderen tussen de anderhalf en 7 jaar en een naschoolse dagbehandeling voor schoolgaande kinderen . Youké is gespecialiseerd in observatie, diagnostiek en PRT behandeling.

Wij helpen kinderen en ouders om met autisme om te gaan om de ontwikkeling van het kind te versterken. Meer over ons aanbod.