Onze droom

In 2020 hebben we onze droom en ambities voor 2025 geformuleerd. Onze droom is dat elk gezin in 2025 sterk en veerkrachtig is. Dat elk gezin, met behulp van een netwerk van sterkmakers, zelf verder kan. En dat hulp meteen goed, persoonlijk en dichtbij is. Wat betekent dat eigenlijk precies?

Meteen goed

We vinden het belangrijk dat jij en jouw gezin meteen de juiste hulp krijgt. Met een vast aanspreekpunt, zodat je jouw verhaal maar één keer hoeft te vertellen. Je mag erop vertrouwen dat er snel een duidelijk en compleet antwoord komt op jullie vraag.

Persoonlijk

We vinden het belangrijk dat jullie de regie zoveel mogelijk zelf  houden. Wij nemen niet over, maar kijken naar wat jullie nodig hebben en passen onze hulp daarop aan. We sluiten aan bij jullie opvattingen, bijzonderheden en waarden.

Dichtbij

Je vindt ons waar de kinderen en gezinnen zijn. Bij jullie thuis, op school, in de wijk of op de sportclub. We vlechten onze hulp door jullie normale leven. Anderen die dichtbij staan, zoals vrienden, familie of buren krijgen een rol zodat jullie weer sterk de toekomst ingaan.