Introductie

Youké biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen. Wie je ook bent en wat je situatie ook is, samen met jou en andere sterkmakers vinden we een helder, krachtig en volledig antwoord op je hulpvraag. Of je nu als jongere vastloopt op school of als ouders moeite hebt met de opvoeding van je kind. Ons doel is dat je dankzij onze hulp sterker wordt en uiteindelijk zelf verder kunt.

Samen met sterkmakers

Jouw vraag vormt altijd het startpunt van onze hulp. Samen zoeken we uit wat je precies nodig hebt. Daarbij betrekken we ook sterkmakers. Dit zijn mensen die om je heen staan, zoals een tante, sporttrainer of vriend. We gaan ontdekken hoe ook zij kunnen bijdragen aan een fijnere situatie. Als één team bouwen we uit wat al goed gaat en werken we aan wat beter kan. Eventueel halen we expertise van professionals buiten Youké erbij.

Professionals bij Youké

Bij Youké werken mensen met een groot hart voor kinderen, jongeren en gezinnen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerde (SKJ), gemotiveerde en betrokken professionals in de jeugdhulpverlening. Zij willen niets liever dan dat jij als kind, jongere of ouder weer het vertrouwen krijgt in je eigen kracht en persoonlijkheid. Alle medewerkers hebben specifieke kennis en ervaring. Wat je hulpvraag dus ook is, er is altijd wel een professional die jou kan helpen.